Dobijte sve odgovore na najčešće postavljana pitanja (FAQ) u vezi posjeta, usluga, dućana i još mnogo, mnogo više.

Osnovna pitanja

Automobil možete parkirati neposredno ispred Kuće kraj grada i na parkiralištu ili ispred Kuće na plaži. Za naše goste parking je besplatan!

Internet priključak je dostupan i besplatan je. Možete samo skenirati QR kod na natpisu dobrodošlice u hodniku ili unijeti lozinku i spojeni ste odmah.

Supermarketi u obje kuće su udaljeni 5 minuta vožnje automobilom. Također u našoj brošuri koja će vas čekati u vašem apartmanu nalaze se 4 različite trgovine koje su najbliže vašoj lokaciji. Možete jednostavno skenirati QR kod na Google karte!

Da, svi apartmani su opskrbljeni NESCAFÉ Dolce Gusto. Dolce Gusto je pametan sustav kapsula jednostavan za korištenje koji je dizajniran tako da možete uživati u pićima u stilu kafića u udobnosti vašeg apartmana. Dobit ćete 4 kapsule besplatno, a više kapsula možete kupiti u bilo kojoj trgovini.

Prijava i odjava

Prijava je u 15:00h. Ukoliko želite raniju prijavu, potrebno nas je kontaktirati nekoliko dana prije. Ukoliko apartman nije bio rezerviran dan ranije, možete imati ranu prijavu. Ukoliko je apartman rezerviran dan ranije, čišćenje apartmana je u tijeku. Svoju prijavu možete izvršiti u 15:00h. Auto možete parkirati ispred kuće, prošetati do plaže ili starog grada. Javit ćemo vam se kada stan bude spreman za vas!

Uvijek ćemo dati sve od sebe da udovoljimo vašem zahtjevu!

Odjava je u 10:00h. Ukoliko želite kasniju odjavu, potrebno nas je kontaktirati dan ranije. Ukoliko apartman nije rezerviran na dan vaše odjave, možete imati kasnu odjavu. Ako je apartman rezerviran na dan vaše odjave, potrebno je čišćenje apartmana za sljedeće goste. Stoga ćete se morati odjaviti u redovno vrijeme.

Uvijek ćemo dati sve od sebe da udovoljimo vašem zahtjevu!

JESTE LI ZAINTERESIRANI

za savršeno mjesto za godišnji odmor

S užitkom ćemo vam to omogućiti!

O nama

Dobro došli u naš dom! Mi smo oduševljeni da razmatrate odsjesti kod nas tokom vašeg posjeta Trogiru. Ovaj predio je jako poseban nama, vašim domaćinima, jer smo se i mi prvi put upoznali u kafiću nekoliko ulica dalje. Ova kuća je prvi dom gdje smo mi živjeli zajedno i sada nam je drago podjeliti ga s vama!

Godine 2022. Mia i Mario su preuzeli objiteljski posao iznajmljivanja smještaja za odmore. Pošto i mi jako volimo putovati, iskoristili smo sva naša putovanja da napravimo izmjene u apartmanima da ih unaprijedimo u još bolji smještaj i iskustvo za vas!

Your Vacation Team

MIA AND MARIO

VAŠI DOMAĆINI

ENQUIRE

    Your Vacation Team

    MIA AND MARIO

    vaši domaćini
    © Family Curic 2023 All rights reserved.