O obitelji ćurić

Upoznajte obitelj Ćurić, obitelj koja se turizmom bavi preko 30 godina. Nudimo dvije kuće ovisno o tome što želite od odmora, a ljubazno osoblje je uvijek tu za vas i još mnogo toga…

Našim gostima nudimo dvije odvojene kuće, udaljene oko 10 minuta vožnje automobilom, koje mogu zadovoljiti sve vaše potrebe. Ako želite mir i tišinu, bez prometne buke, plažu odmah ispred vaših vrata – onda je Kuća na plaži prava stvar za vas. Ako želite biti blizu starog grada Trogira tako da možete doći do njega za samo 5 minuta hoda, otići u razgledavanje ili otići u restorane nekoliko minuta od vašeg apartmana, bez parkinga u centru grada, bez brige kako se vratiti do apartmana ako ste popili čašu vina previše – onda je Kuća kraj grada za vas!
1 sretnih
gostiju koji su odsjeli kod nas
1 KUĆE
prva blizu grada, druga na plaži
1 APARTMANA
koje možete birati
Apartment

Naša priča

Obitelj Ćurić bavi se turizmom više od 3 desetljeća, od prvih početaka turizma u Hrvatskoj. Svo osoblje su članovi obitelji, tako da sve što trebate, mi smo tu za vas. Tijekom godina imamo dosta gostiju koji nam se vraćaju, što najviše cijenimo.

U početku smo imali jednu kuću za goste. Ta kuća je vrlo blizu centra mjesta, supermarketa, a najbliža plaža udaljena je 5 minuta hoda od apartmana. To je idealno za ljude koji više vole ići u grad svaku večer i ne brinuti o prijevozu jer do centra grada možete doći za 5 minuta hoda. Kuća ima veliki parking za 6 automobila i još više motora. Imamo i veliki roštilj na kojem su svi gosti dobrodošli.

Nova kuća na plaži

Prije nekoliko godina započeli smo s novim velikim projektom – izgradnjom druge kuće na samoj plaži. Doslovno možete trčati od vrata do mora. More je 10 metara od kuće! Kuća je malo udaljenija od centra Trogira (oko 10 minuta autom), ali njene prednosti su mir i tišina kao da niste blizu civilizacije. Idealna je za ljude koji žele miran odmor bez prometne buke ili za obitelji s djecom koja se cijeli dan mogu igrati u moru, a vi ih možete gledati iz kuće.

Kuća na plaži ima 3 apartmana, svaki za 4 osobe. 2 apartmana su na 1. katu (Tip A), a 1 stan je u prizemlju (Tip B). Apartman tipa B duplo je veći od apartmana tipa A i ima veliki dnevni boravak. Za iznajmljivanje cijele kuće postoji poseban popust! Razgovarajte sa svojim prijateljima ili obitelji i možete imati sjajan odmor za 12 osoba po sniženoj cijeni.

Strategija, Misija, Vizija

Godine 2022. Mia i Mario preuzeli su obiteljski posao iznajbljivanja smještaja za odmor. Pošto i mi jako volimo putovati, iskoristili smo sva naša putovanja da napravimo izmjene u apartmanima da ih unaprijedimo u još bolji smještaj i iskustvo za vas!

Nadamo se da ćete se lijepo provesti u našim apartmanima i uživati!

Ukoliko imate još pitanja slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo se potruditi da Vam brzo odgovorimo i udovoljimo vašem zahtjevu!

Lijepi Pozdrav,

Dostupno za

trenutačnu rezervaciju!

Pošaljite nam upit

  Naš tim

  Mia ćurić

  hostess

  Učiteljica hrvatskog i engleskog jezika, glavni kontakt za sve vaše upite vezano za smještaj, zajedno s Mariom organiziramo iznajmljivanje smještaja za odmore. Pošto i Mia i Mario jako volie putovati, iskoristili smo sva naša putovanja da napravimo izmjene u apartmanima da ih unaprijedimo u još bolji smještaj i iskustvo za vas!

  Mario Ćurić

  Asistent i tehnička podrška

  IT profesionalac 20 years, zadužen za sva tehnička pitanja u i izvan vašeg apartmana, zajedno s Miom organiziramo iznajmljivanje smještaja za odmore. Pošto i Mario i Mia jako volie putovati, iskoristili smo sva naša putovanja da napravimo izmjene u apartmanima da ih unaprijedimo u još bolji smještaj i iskustvo za vas!

  Ante ćurić

  vlasnik

  Krajem 1970. Franjka i Ante su kupili malu “Kuću kraj grada” i u sljedećih 10 godina izgradili još 2 kata i uredili ih za turističko iznajmljivanje apartmana, jedan od prvih u Trogiru.

  Franjka Ćurić

  Vlasnica

  Oko 2000. naša obitelj je krenula u novi projekt “Kuće na plaži” koja je novoizgrađena iz temelja. our family started new project of “Beach house” that was built from scratch. Svrha te nove kuće je omogućiti našim gostima apartmane odmah na samoj plaži.

  Djeca Ćurić

  Mali pomoćnici

  Naša djeca su uvijek tu da nam “pomognu” (čitati “dosađivati nam”) oko potreba gostiju ili zabavljati se s djecom gostiju. Srećom da djeca imaju univerzalni jezik za sporazumjeti se 🙂

  JESTE LI ZAINTERESIRANI

  za savršeno mjesto za godišnji odmor

  S užitkom ćemo vam to omogućiti!

  O nama

  Dobro došli u naš dom! Mi smo oduševljeni da razmatrate odsjesti kod nas tokom vašeg posjeta Trogiru. Ovaj predio je jako poseban nama, vašim domaćinima, jer smo se i mi prvi put upoznali u kafiću nekoliko ulica dalje. Ova kuća je prvi dom gdje smo mi živjeli zajedno i sada nam je drago podjeliti ga s vama!

  Godine 2022. Mia i Mario su preuzeli objiteljski posao iznajmljivanja smještaja za odmore. Pošto i mi jako volimo putovati, iskoristili smo sva naša putovanja da napravimo izmjene u apartmanima da ih unaprijedimo u još bolji smještaj i iskustvo za vas!

  Your Vacation Team

  MIA AND MARIO

  VAŠI DOMAĆINI

  ENQUIRE

   Your Vacation Team

   MIA AND MARIO

   vaši domaćini
   © Family Curic 2023 All rights reserved.